Cartofi gratinati

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 3 Aug 2013 | 9116 vizualizari

 

O reteta rapida fara prea multe ingrediente ...dar foarte gustoasa !!!

 

INGREDIENTE

  • 9 cartofi
  • 3 oua
  • 3 linguri smantana
  • lapte
  • 50 gr salam uscat feliat
  • parmezan
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cartofi gratinati:

Cartofii se curata de coaja se spala si se pun la fiert in apa rece cu sare.Cand s-au fiert se scurg de apa si se lasa sa se raceasca,dupa care ii feliem.

Intr-un bol punem ouale,smantana,laptele si sare.Amestecam totul bine.

Ungem un vas pentru cuptor cu ulei,asezam un strat de cartofi,punem ouale batute,salamul,parmezan,apoi iar un strat de cartofi si la urma parmezan.

Dam la cuptorul incins la 200 grade pana ce cartofii se rumenesc frumos.

Se servesc calzi alaturi de o salata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cartofi gratinati" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cartofi gratinaţi, cu ceapă şi brânzeturi